Bedrijfs profiel - Bouwbedrijf A en H Kievit

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bedrijfs profiel

BOUWBEDRIJF A EN H KIEVIT STAAT AL 15 JAAR LANG VOOR KWALITEIT, SCHERPE PRIJS EN KLANTVRIENDELIJKHEID

DIRKSLAND - Bouwbedrijf A en H Kievit is actief in verbouw, nieuwbouw en renovatie. Wij bouwen met behulp van Prefab houtskeletbouw zeer energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in heel Goeree-Overflakkee en ver daarbuiten.  Het bedrijf viert dit jaar hun 10 jarig jubileum. In die jaren hebben zij al vele bouwprojecten gerealiseerd die allen voldoen aan de kwaliteitseisen en uitstraling zoals u dat voor ogen hebt.

Het bedrijf is opgezet door vader Adrie en zoon Henk Kievit.  “We zijn in 2004 gestart aan de keukentafel van onze oude woning”, vertellen Adrie en Henk . “Het bouwbedrijf groeide echter snel en een uitbreiding was onvermijdelijk. De verhuizing naar een nieuwe locatie: ons huidige bedrijfspand aan het Korteweegje 33 werd in 2007 een feit. Na een grondige verbouwing is hier een timmerwerkplaats en kantoor gerealiseerd.

Onze ruim opgezette werkplaats speelt in het bedrijf een grote rol. Al onze producten worden namelijk op locatie gemaakt en dit maakt ons flexibel. Afwijkende maten, modellen en profileringen zijn geen probleem voor ons. Hierdoor kunnen wij  op korte termijn maatwerk leveren. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor we tevens slagvaardig kunnen werken. Dit houdt de kosten relatief laag, de kwaliteit hoog en hebben we al tien jaar lang tevreden klanten”.

Het Logo van Bouwbedrijf A en H Kievit is een afbeelding van een ambachtelijke timmerman.  Deze timmerman is zichtbaar in een authentieke gebrandschilderd glas-in-lood paneel  welke al meer dan 25 jaar voor het raam van de ouderlijke woning van Adrie Kievit hing. Toen het bedrijf tien jaar geleden een logo moest hebben was de keuze snel gemaakt. De visie van het bouwbedrijf wordt er goed in weergegeven: ‘Uw timmerwerkzaamheden in handen van een ambachtelijke timmerman geeft een perfect resultaat’.

Dat is waar wij voor staan”.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu